Friday, July 29, 2016

SOROKKAN LEMAK PERUT ANDA DENGAN MUNAFIE

Pakai baju cantik² mesti nak sorok perut yg kekenyangan lepas makan open house kan. Nak² skrg musim org kawin. Lagi nak sorok perut tu ๐Ÿ˜

[READYSTOCK]
.
Munafie Japan High Waist Panty
.
❗PREMIUM HIGH QUALITY❗
Kami jual yg high quality punya shj❗
-
FUNGSI :
• Mengempiskan perut.
• Melangsingkan pinggang.
• Membakar lemak yang berlebihan.
• Menaikkan dan mengencangkan punggung.
• Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.
.
Color : Black, Grey, Brown, Nude

Size :Free Size fit till XL
Waist: 69-100cm
.
Harga: RM20/pc sajaa
Pos: rm7sm/rm10ss
.
LAGI BANYAK LAGI MURAH!
.
Borong serendah RM14 with moq
.
Stok mengalir lajuuu macam air sebab brg hot! Order cecepat sebelum hbis๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
WHATSAPP ORDER: 0192887041

#munafiemalaysia #munafieslimmingpanty #munafieslimmingpant #munafie #munafiemalaysia #munafieslimmingpanty #munafieslimmingpant #munafie #munafiepantymurah #munafieslimmingpants #munafieslimmingpanty #munafieoriginalmurah #borongmunafiepanty #borongmunafie #munafiejapan #munafieslimmingpant #highwaistpanty #sayajualmunagie #munafiemalaysiamurah #munafiepanty #munafiepantymalaysia #sayajual 

https://www.instagram.com/p/BIcbHKngCL_/

Tuesday, July 26, 2016

RADIO MINI AL QURAN 30 JUZUK SESUAI UNTUK PEMBELAJARAN DEWASA DAN KANAK

video

Seperti yang dijanjikan kat FB pagi tadi
Ostaz kecil pun dah pandai selawat
Penangan Radio Mini Al Quran
Comel sungguh! ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
Cepat pakat order
Bagus baq hang

๐Ÿ“ฑ 0192887041

RADIO AL-QURAN - KALAM PENENANG JIWA

BERIKAN ORANG TERSAYANG
❤ IBU, AYAH DAN KELUARGA ❤
❤ JADIKAN HADIAH HARI LAHIR ❤
❤ HADIAH UNTUK PELAJAR CEMERLANG ❤
❤ IBU, AYAH DAN KELUARGA ❤
❤ HADIAH PERKAHWINAN ❤

atau apa juga tujuan murni dengan Radio AlQuran yang pastinya menjadi kalam penenang jiwa smile emoticon

❤ RADIO DISERTAKAN BACAAN AL-QURAN, ZIKIR, SELAWAT DAN LAIN2 KALAM PENENANG JIWA ❤

"Hanya dengan mengingati Allah sahaja hati-hati menjadi tenang tenteram." (Surah Al-Ra'du: Ayat 28)

❤Jadikan AlQuran itu sebahagian dari amalan hidup kita semuga kita lebih tenang menghrungi liku-liku hidup yang mencabar.
❤Jadikan hidup lebih diberkati dengan memperbanyakkan membaca dan mendengar dan menghafal ayat-ayat AlQur'an
❤Jadikan Radio Al-Quran peneman anda kemana jua kerana saiznya yang sangat comel
❤Dilengkapi dengan bacaan ayat suci al Quran 30 juzuk oleh 4 Imam Terkemuka
❤Boleh di bawa ke mana-mana.. sangat comel.

KEISTIMEWAAN RADIO DIGITAL AL QURAN INI

-- Saiz poket (11.5cmx7cm) =212gm
-- Disertakan simkad memory 8G
-- Bateri boleh di cas macam bateri telefon.
-- Cas menggunakan Power Bank Pun Boleh
-- Ada fungsi radio, bole scan & auto set channel ikut frekuensi
-- Bacaan lengkap Al-Quran 30 juzu' oleh 4 Imam Terkemuka
-- Terjemahan AlQuran
-- Ayat Ruqyah... baik untuk didengar oleh mereka yang mengalami gangguan, sihir dan saka.
-- Hanya tekan kod yg dikehendaki, terus boleh dengar
-- Boleh dijadikan sebagai hadiah / cenderahati untuk majlis perkahwinan, pelajar cemerlang atau apa sahaja

#radioalquran
#radiominialquran
#radiominijoc30juzuk 

https://www.instagram.com/p/BIWmHu7BwzG/

WHATSAPP 0192887041
WHATSAPP 0192887041
WHATSAPP 0192887041

SABUN K BROTHERS USA BLACKSPOT MASK ON FACE - PINK SOAP

Sabun pencuci muka berjenama U.S.A keluaran K Brothers menjadi pilihan wanita-wanita moden di negara jiran masa kini. Ia juga telah popular di seluruh Malaysia. Diproses menggunakan teknologi moden dan sabun berasaskan bahan yang mengandungi ubi Pueraria Mirifica dan anti oksida.

KESAN PENGGUNAAN:

* Dapat membantu mengurangkan kesan gelap di muka dan belakang tengkuk.
* Menghilangkan kesan daki degil serta bintik-bintik dibagian tepi pipi.
* Mencegah kulit menjadi kering dan kasar.
* Membantu menghilangkan jerawat dan bintik-bintik hitam.
* Melembabkan permukaan kulit muka.
* Melembut dan memberi kesegaran kepada pengguna.
* Amat berkesan untuk menghilangkan jeragat di muka.

CARA PENGGUNAAN:

* Gunakan pada muka dan badan setiap hari.
* Sapu secara lembut dalam tempoh 2-3 minit dan bilas hingga bersih.
* Gunakan 2 kali sehari. ๐Ÿ“ฑ 0192887041

#kbrother
#kbrothers
#usasoap
#blackspotsoap 

https://www.instagram.com/p/BIWUkGeheus/

Saturday, July 23, 2016

TESTIMONI @ FEEDBACK mereka yang membeli secara online dengan edazzrich

TQ dearies

Sebahagian daripada pelanggan yang membeli dengan kami secara atas talian @ online

Terima kasih kerana mempercayai kami ๐Ÿ˜ป

#feedback
#sayajual 

https://www.instagram.com/p/BIIaMgwDKZq/

Friday, July 15, 2016

KINETIC SAND SESUAI UNTUK ANAK ANDA

Tercari-cari sesuatu untuk alihkan perhatian anak anda?

Nak alihkan perhatian anak anda dari gajet elektronik?

kineticsand  ni sesuai sgtla nak divert anak² dari gajet. kinetic sand dgn tools

Ready stock
*1 box
*50 tool
*2kg sand (blh pilih warna sand)
Biru/ hijau/ pink/ purple / ori

RM 60 sm RM 70 ss

Order sekarang selagi stok masih ada

0192887041

#kineticsandmurah #kineticsandmalaysia
#kineticsand
#kineticsandasli 

https://www.instagram.com/p/BH4d6FvBKlH/

BELI SET RUTH NI FREE MATCHING PALAZZO PANTS!! FREE TAU!

NAK CLEAR STOCK
beli baju ni FREE MATCHING PALAZZO
.
Yang ni pun cantik... Baju dan lengan lain2 kaler utk siChubby... leh pakai dgn kain... leh pakai dgn skirt
.
SET0617 RUTH
.
๐ŸƒTop made from Moss Creepe, sweet and comfy
.
Size 50 (5XL) ONLY
Measurement, lay flat:
Shoulder 18in
Arm Hole 10in
Sleeve Length 23in
Bust 25in
Waist 24in
Hips 28in
Length 32in
Others
๐ŸƒFront Zip
๐ŸƒRound Neck
๐ŸƒSarung jew
๐ŸƒZip Sleeve
.
๐Ÿ’ƒ Top Only
Retail : RM70 (SM) RM75(SS)

๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•

To purchase :
๐Ÿ“ฑ019-2887041
.

#PLUSSIZEEXPERT
#PAKARKECANTIKAN
#FASHIONICON
#SAYASUKAORANGCANTIK
#CHUBBYPUNBOLEHCANTIK

Tuesday, July 12, 2016

Kids Lacey Dress from @edazzrich.collection

LAST CALL ๐Ÿ‘‰ PEACH LACEY DRESS
SIZE 4Y
RM 48 EXC POST

Ready Stock
T & Y Girl Jubah

#bajujubahbudak #jubahlacebudak #jubahlace #jubahraya2016 #bajuraya2016 #bajujubahperempuan #jubahkanakkanak #bajurayabudak #bajurayareadystock #bajurayakanakkanak #jubahraya2016 

https://www.instagram.com/p/BG7zTVov1T4/

MUNAFIE SLIMMING PANTIES from @edazzrich.collection

READY !!! ๐Ÿ“ฑ 0192887041

available color : RANDOM

#munafieslimmingpant
Size : Free Size
Suitable for measurement :
Waist : 50-120cm
Hips : 50-128cm
Weight : 40-75kg

hangat , nyaman , bernafas , tidak ketat

renda lembut , tidak ada jejak jahitan , tekstur super lembut membantu untuk mengencangkan pinggang lemak kecil

#munafie  -  https://www.instagram.com/p/BHqwxCGjrkm/

Plus size from @edazzrich.collection : BIG SIZE JEANS INSPIRED by H&M

๐Ÿ’ŸREADY STOCK๐Ÿ’Ÿ
Back by Popular Demand....
.
Ni jeans khas utk MEDIUM hingga PLUS SIZE..
Sarung jew.. Strecthable... Pinggang bergetah... Nampak Sexy...
.
BIG SIZE JEANS
INSPIRED BY H&M
CODE : 6666
.
☄Colour : 4 Colours
☄Material : Elastic Jeans
.
Measurement ๐ŸŒŸSize (1) 36 :
Waist 33-38in
Hips 40in
Length 39in
Crotch 12.5in
.
๐ŸŒŸSize (2) 40 :
Waist 39in-43in
Hips 45in
Length 40in
Crotch 14in
.
๐ŸŒŸSize 3 (45) :
Waist 45-50in
Hips 50in
Length 42in
Crotch 15in
.
Retail Price : RM89/pcs .
Apa tunggu lagi... WA akak lah
๐Ÿ“ฒ0192887041

#RIPPEDJEANS
#BIGSIZEJEANS
#PLUSSIZE
#PLUSSIZEEXPERT
#PAKARKECANTIKAN
#FASHIONICON
#SAYASUKAORANGCANTIK

Plus size collection : NATASHA PLUS

๐Ÿ’•New Collection๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Ready Stock๐Ÿ’•
.
Raya sebulan taw... ada yg tercari2 baju utk open house....
.
Jangan sentappp.... New arrival #kurungnatashaplus
.
KG0701 NATASHA PLUS
.
๐ŸƒTop made from Creepe colling and comfy
๐ŸƒBottom made from Mix Cotton (Strecthable and comfy)
.
Measurement, lay flat:
Size 1(44/46)
Shoulder 16in
Arm Hole 10in
Sleeve Length 23in
Bust 23in
Waist 24in
Hips 26in
Length 30in
.
Size 2(48/50)
Shoulder 17in
Arm Hole 11in
Sleeve Length 23in
Bust 24in
Waist 25in
Hips 27in
Length 32in
.
Bottom Measurement:
Waist 16in - 22in
Hips 19in - 25in
Length 42in

๐ŸƒModel Height 162cm
๐ŸƒModel wearing Size 1
๐ŸƒFront button & Round Neck
๐ŸƒDokoh accessory
๐ŸƒBoth with side pockets
๐ŸƒA shape Top
.
Retail : RM120 (SM) RM125(SS)

.
To purchase :
๐Ÿ“ฑ0192887041
.

#PLUSSIZEEXPERT
#PAKARKECANTIKAN
#FASHIONICON
#SAYASUKAORANGCANTIK
#CHUBBYPUNBOLEHCANTIK